Om oss

Välkommen till Mobacken Racing – en plattform som brinner för att dela kärleken till bilar och racing med en global gemenskap av entusiaster. Vårt mål är att erbjuda en heltäckande resa genom motorernas värld och ge dig en inblick i den spännande och dynamiska världen av bilracing.

Lena Andersson – Grundare och Chefredaktör

Mitt namn är Lena Andersson, och jag har alltid haft en passion för motorsport och adrenalinfyllda äventyr på fyra hjul. Som grundare och chefredaktör för Mobacken Racing är jag hängiven att förmedla min entusiasm till våra läsare. Med en bakgrund inom motorjournalistik och flera år av erfarenhet inom racingvärlden strävar jag efter att leverera noggrann och engagerande information som gör att du kan upptäcka varje aspekt av motorsportens fascinerande värld.

Erik Nilsson – Teknisk Expert och Skribent

Jag är Erik Nilsson, den tekniska experten och skribenten bakom Mobacken Racing. Min passion för motorer och avancerad teknik har drivit mig att utforska de mekaniska och tekniska aspekterna av racingvärlden. Med en gedigen bakgrund inom ingenjörsvetenskap och praktisk erfarenhet av motorsport är jag dedikerad till att förklara de tekniska detaljerna på ett tillgängligt och intressant sätt. Mitt mål är att hjälpa dig förstå de innovationer och framsteg som driver racingens utveckling framåt.

Tillsammans strävar vi efter att göra MobackenRacing.se till din främsta källa för allt som rör bilar och racing. Vi är stolta över att skapa en plattform där kunskap, passion och gemenskap samlas för att hylla den spännande världen av motorer, fart och tävlingsanda.